Beachvolleybal Joure opent nieuwe beachvelden JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Beachvolleybal Joure opent nieuwe beachvelden
Geplaatst: 01-05-2015 09:48

JOURE - Op zaterdag 2 mei zal Beachvolleybal Joure haar nieuwe beachvolleybalvelden openen. Deze velden liggen op een prachtige locatie naast de ingang van de nieuwe Jouster sporthal Sportfun en recht onder de wildwaterbaan van Swimfun.

De vereniging, die inmiddels al meer dan 10 jaar bestaat, maakte in al die jaren hiervoor ook gebruik van heuse beachvelden maar die lagen diep in de achtertuin van het Jouster zwembad De Stienen Flier. De prachtige nieuwe  locatie, daar waar Sportfun en Swimfun samen het Sportief Knooppunt Joure vormen, biedt alle bezoekers de gelegenheid  om eens kennis te maken met de beachvolleybalsport. Kom eens kijken of, beter nog, doe eens mee!

Met het WK Beachvolleybal en het EK Volleybal Dames in eigen land belooft 2015 een fantastisch volleybaljaar te worden. Ook Beachvolleybal Joure is van plan om er een prachtig  beachseizoen van te maken. Om het seizoen goed te starten komt er op zaterdag 2 mei een unieke volleybalbus met gave volleybalattracties naar Joure.  Erg leuk voor jong en oud om actief met beachvolleybal kennis te maken of je volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Tussen 12.00 en 14.00 uur kun je dan als een professional duiken naar een bal en al je geleerde  moves direct in de praktijk te brengen. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Mocht het je aanspreken, dan  ben je deze zomer van harte welkom en wellicht sportief onder de pannen bij Beachvolleybal Joure.

Kijk voor meer informatie op onze website www.beachvolleybaljoure.nl 

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.