Swimfun laakt veiligheid bezoekers JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Swimfun laakt veiligheid bezoekers
Geplaatst: 31-03-2015 21:22

Het nieuwe zwembad kan de Jousters nog niet echt bekoren. Het regent klachten. Is het niet van omwonenden, dan zijn het wel de bezoekers die een duit in het zakje doen. Gaat het niet over het zwembad of de faciliteiten zelf, dan gaat het dikwijls over het personeel of directeur.

Door de storm van vandaag zie ik mij ook genoodzaakt een stuk in te zenden. Een bezoek aan Swimfun in verband met zwemles leverde een zeer gevaarlijke situatie op. De platen in de boog, die als entree dienst doet, lieten door de storm los. Van de vier platen, waren er drie die gevaarlijk heen en weer schommelden. De platen zijn van metaal, een meter of 3 breed en hangen op zo'n vier meter hoogte. Als die naar beneden komen en je staat eronder, dan overleef je het niet.

Een andere bezoeker deed zijn beklag bij het personeel over de ernst van de situatie. Tot mijn verbazing luidde het antwoord dat zij er niet verantwoordelijk voor zijn en dat deze verantwoording bij de gemeente ligt. Uiteindelijk kwam één van de platen naar beneden. Het is te hopen dat er niemand gewond geraakt is.

Ik vind het echt ongelooflijk dat er een 'I don't care'- houding wordt aangenomen in zulke gevaarlijke situaties en dat er geen actie is ondernomen.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

FD 01-04-2015 11:06:05

Tja een beetje aan de orde van de dag, de houding van de directie van Swimfun en Sportfun.  Met alle vragen en of opmerkingen over het gebruik van Swimfun en Sportfun wordt verwezen naar de gemeente, het ontbreekt de directie aan verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om klantvriendelijk te zijn. Maar o wat zijn we trots op onszelf...


User Avatar

art 01-04-2015 11:34:55

Dit Swimfun is dus een ''Betreden op eigen risico'' omgeving.

Swimfun moet ook zorgen voor betere bewegwijzering, aan de achterzijde staat nog steeds een bord met stiennen Flier, op de hoek van de Zuiderveldstraat staat ook nog steeds Stiennen flier (bord inmiddels omgedraaid door aanwonenden) Aan de voorzijde  van het complex , vanaf de sewei, staat helemaal niets. Een of andere slimmerik heeft wel bedacht dat op de zijgevel van de entree ,Swimfun staat wat echter vanaf de straat niet te lezen is en m.i. weggegooid geld is.


User Avatar

sandrax 01-04-2015 16:13:53

Echt ongelooflijk deze reactie. Elk normaal mens zou actie ondernemen. Zelfs al is het je eigen verantwoordelijkheid niet.


Ze moesten zich kapot schamen!


User Avatar

cu 01-04-2015 16:43:02

Ik vraag mij af of deze mensen geschikt zijn om in een dergelijke zaak te werken. Totaal geen klantvriendelijkheid!


User Avatar

De Waal 01-04-2015 18:13:50

Onkundig! Meer kan ik er niet van maken!


User Avatar

bernard 03-04-2015 09:43:31

Ik mag hopen dat de persoon in van Swimfun inmiddels tot de orde is geroepen en een pittige waarschuwing heeft gehad.

Oproep aan directie!!  Hoe zijn jullie hier mee om gegaan en welke maatregelingen hebben jullie genomen?