Internetstoring in Joure JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

Internetstoring in Joure
Geplaatst: 09-11-2014 01:32

JOURE - Als gevolg van een storing kon je mogelijk in Joure geen of slecht gebruik maken van het internet. Indien je telefonie of Interactieve TV van ons afneemt dan konden deze diensten ook verstoord zijn geweest. Mogelijk dien je de KPN Experia Box uit- en aan te zetten om weer verbinding te kunnen maken. Onze excuses voor dit ongemak. De storing hebben wij inmiddels verholpen.


Bovenstaande liet KPN vanavond weten. Het vervelende hiervan is, dat je dit niet kunt horen, lezen of op welke manier dan ook kunt waarnemen op het moment dat je  inderdaad niet meer kunt bellen of internetten. sterker nog, je kunt niet eens aan meneer / mevrouw KPN doorgeven, dat je helemaal niets meer kunt! Want je kan ook helemaal niets meer!  Zelfs mijn trouwe mobieltje bleek hersendood. Alleen, zo stond in het display, "noodoproepen waren nog mogelijk", maar om hiervoor nou gelijk 112 te bellen.......

"Onze excuses voor het ongemak". Wat een slap excuus. ik was ongeveer drie kwartier bezig geweest om een verslag van een vergadering uit te typen, en het verslag was pleiten!  Ook niet meer terug te vinden in de cloud, Gewoon verdwenen. Weg . Hoezo ongemak!!  Een mooi eufemisme van pure ellende.en frustratie

En dan heb ik het nog niet eens over de rijen voor de pinautomaten, die zowel klanten als winkeliers tot wanhoop dreven. Want ook die weigerden dienst ! En dan bedoel ik de pinautomaten, en niet de winkeliers  Ik vraag me af wat de oorzaak nou was van deze ellende, en wat KPN er aan gaat doen om dit in de toekomst te voorkomen.  Dat is toch wel het minste dat ze over dit "ongemak" kunnen vertellen.

En misschien een manier om je klanten te informeren? Zou ook wel leuk zijn.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

tigi 10-11-2014 09:13:12

Je zou je documenten zo af en toe kunnen opslaan? Drie kwartier doortikken zonder dat je opslaat of kunt opslaan lijkt me sowieso niet zo handig. En een mobiel abonnement bij een concurrent van je internet/tv/foon provider? Via die weg kon ik zien dat er een storing was en blijf ik bereikbaar bij dit soort storingen. En tot slot, ik denk niet dat KPN het voor de lol doet, op zaterdagmiddag om 16:00 de stekker eruit trekken.