Joustermerke: Super Gezellig! Maar HELP hoe kom ik weer thuis? JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Joustermerke: Super Gezellig! Maar HELP hoe kom ik weer thuis?
Geplaatst: 01-10-2014 16:50

Vanaf afgelopen woensdag t/m maandag was er weer de Joustermerke met al zijn gezelligheid en live muziek bij de plaatselijke Horeca.

Bij de Horeca kun je overal muntjes kopen die je bij iedereen ook weer in kunt leveren, goed geregeld! Er is een heuse agenda met bij iedere gelegenheid live muziek, goed geregeld! De straten zijn afgezet en er staan verkeersbegeleiders, goed geregeld! Op de donderdag stond er een toilettenwagen, goed geregeld! Je kunt tot midden in de nacht bij de snackwagen nog wat eten, goed geregeld!

Er staan bij alle uitvalswegen politie voor drankcontrole, goed geregeld! Zelfs de fietsers werden aangehouden, heel goed geregeld! Over de voetgangers heb ik niets vernomen, moet nog worden geregeld! Dan wil je na al die gezelligheid en met meer dan 2 biertjes of wijntjes naar huis, NIET GOED GEREGELD!!!

En daar wil ik het even over hebben: Waar zijn de taxi’s na afloop als je toch echt naar huis toe wilt???? De taxicentrales nemen de telefoon niet op! Bij de cafés krijgen de eigenaren te horen 2 uur wachttijd??? KOM OP NOU MENSEN !!! Dit is toch te absurd voor woorden!

Wie gaat daar nu eindelijk eens iets aan doen? Bij wie ligt deze niet onbelangrijke verantwoording?? Wie neemt deze verantwoording?? Wie gaat dit nu eens goed organiseren, zoals dat op ieder evenement goed georganiseerd behoort te zijn? Daar zou ik graag een antwoord op krijgen!! 2 nachten in je auto bivakkeren op je 52ste jaar is niet echt een optie!

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.