Irritatie over milieuterrein JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Irritatie over milieuterrein
Geplaatst: 07-08-2014 13:54

JOURE - Vandaag heb ik me weer eens bont en blauw geërgerd over de inrit van het milieuterrein. Het kostte me meer dan een half uur wachttijd om mijn, overigens gratis, afval af te leveren. Terwijl het afleveren nog geen twee minuten duurde. Op de straat voor het milieuterrein stonden vanuit beide richtingen auto's, soms met aanhanger, te wachten om te kunnen oprijden. Chaotische taferelen leverde het op. Auto's die half konden inrijden, bleven op de rijbaan staan waardoor er ook geen overig verkeer meer langs kon. Ook de bedrijven tegenover het milieuterrein zullen wel niet erg blij zijn met de overlast op de weg.

De opstoppingen worden veroorzaakt door het briljante 'afrekenloket' vooraan het terrein. Iedereen moet daar stoppen om wel of niet te betalen, waarna de baan splitst in een gratis strook en een betaalde strook. Al met al word je dus niet gemotiveerd om je afval correct af te leveren, iets wat de gemeente toch graag zou willen.

Zou het niet beter zijn als er een langere baan is om meer auto's op het terrein te kunnen herbergen en maak er a.u.b. twee banen van. Een gratis baan en een betaalde baan, dan wel vanaf het begin. Hopelijk doet de gemeente er wat aan.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

bernard 12-04-2015 17:17:21

tot nu toe nog geen verschil, nee dus


User Avatar

FD 20-04-2015 14:46:46

Beetje voorbarige conclusie dus bernard, ja dus.

Het duurt er allemaal erg lang en vooral mensen die er nog niet eerder zijn geweest vinden het lastig en moeilijk. Daarnaast zou je voor het gratis groenafval eenvoudiger het terein op moeten kunnen.

Blijf het nieuwe concept wat dat betreft een vreemd fenomeen, voor de mederwerkers is het feitlijk eenvoudiger geworden, voor de gebruikers lastiger en kost het meer tijd. Milieuvriendelijk is het ook niet, al die wachtende en draaiende motoren.