Alle aanbiedingen op een rijtje JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Alle aanbiedingen op een rijtje
Geplaatst: 05-05-2014 08:29

JOURE - Vanaf vandaag, een uur of één,  kunt u op de site van jouwjoure aanbiedingen en acties van de winkeliers, aangesloten bij de winkeliersvereniging (de WIH), zien.

De WIH was al aanwezig op deze site, maar niet zo opvallend. Vanaf vandaag is dat anders. Op de homepage vindt u de button “winkelen te Joure” . als u daarop klikt, komt u op de WIH pagina.  Hier vindt u alle aangesloten winkeliers, en de aanbiedingen en acties van deze winkeliers. Ook ziet u op de homepage een willekeurige selectie van een aanbieding of actie.

Voor een deel van de aanbiedingen / acties is een bon vereist. Deze kunt u eenvoudig printen.

Met deze vrij omvangrijke wijziging komen wij tegemoet aan de wens van een aantal klanten, die alle aanbiedingen op één site wilden zien.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

_herman_ 25-08-2014 11:07:58

ik wil graag een oproep doen aan de winkeliers. met regelmaat kijk ik naar de aanbiedingen en acties, maar zie toch dat vele winkeliers hier geen of weinig gebruik van maken.

in deze tijden van crisis moet ik op de kleintjes letten en met mij vele anderen (denk ik)

ik zie een grote meerwaarde in dit initiatief en hoop dat mijn oproep dan  ook beantwoord wordt.

Alvast bedankt,

herman


User Avatar

luna 25-08-2014 12:27:46

ben het met herman eens. Zoveel moeite is het niet volgens mij en persoonlijk vind ik het een goede aanvulling om de mensen in het centrum te krijgen, wat de gemeente en de winkeliers toch zo graag willen?