Wil jij de zon in huis? JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Wil jij de zon in huis?
Geplaatst: 03-11-2012 14:34

JOURE - Met de titel Wil jij de zon in huis? start JouwJoure de nieuwe functionaliteit van het veilen van producten voor geregistreerde gebruikers. Deze veiling betreft een heuse zonnehemel van Philips, volg de veiling hier.

Binnenkort is het voor geregistreerde gebruikers mogelijk om artikelen in een veiling aan te bieden onder het hoofdstuk Vraag en Aanbod. Na diverse berichten van gebruikers om een veiling te kunnen starten, is dit nu ingewilligd door JouwJoure.

De veiling is wel ietwat veranderd. Ten eerste loopt hij drie dagen, maar wel vanaf het eerste bod dat geplaatst is. De duur kan wel enigszins verlengd worden, als er in het laatste half uur geboden wordt. Dan komt er een uur bij de eindtijd van de veiling op, om andere mogelijke bieders nog een kans te geven.

Daarnaast zijn de veilingartikelen geïntegreerd in de 'normale' advertenties, maar is er wel de mogelijkheid om te sorteren op alleen veilingen. Daarnaast is het biedproces veranderd. De biedprijs wordt nu mede bepaald door de tijd tussen biedingen en de eindtijd van de veiling.

Hopelijk zien we vele artikelen in de veiling tegemoet en opmerkingen, vragen of iets anders kunt u natuurlijk via de contactpagina aan ons weten.

UPDATE:
Er zat een bug in het plaatsen van een bod op een veiling. Deze is hersteld. Er kan geboden worden!

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.