JouwJoure etaleert producten van partners JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
JouwJoure etaleert producten van partners
Geplaatst: 06-07-2012 11:56

JOURE - Sinds vandaag heeft JouwJoure er een hoofdstuk bij: de Etalage. In dit hoofdstuk biedt JouwJoure haar bezoekers om naar producten te zoeken op het internet en eventueel aan te schaffen. Het gaat om producten die via webwinkels van gerenommeerde bedrijven te verkrijgen zijn. Hierdoor hoeft er niet meer bij meerdere webwinkels of gewone winkels gezocht te worden naar een bepaald product. Op JouwJoure kan dat in één keer.

Meerdere bedrijven zijn de samenwerking met onze website aangegaan om hun product in de schijnwerper te zetten. Hierdoor krijgt de bezoeker de mogelijkheid om naar 10 duizenden (of meer) producten te kunnen zoeken. Het systeem is zo gemaakt dat de actualiteit van het product hoog is. Dit betekent dat er met regelmaat producten worden toegevoegd, verwijderd of gewijzigd.

De komende tijd wordt er hard gewerkt om de verschillende bedrijven toe te voegen aan onze etalage. Maar er zal constant gekeken worden naar nieuwe bedrijven die een aanvulling aan onze etalage kunnen en willen zijn.

Het JouwJoure Team wenst u veel plezier in het ontdekken van het grote assortiment aan producten die onze etalage rijk is.

Naar de etalage!

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.