JouwJoure voegt veiling toe aan website JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
JouwJoure voegt veiling toe aan website
Geplaatst: 02-01-2012 15:14

JOURE - Binnenkort wordt er een nieuw onderdeel toegevoegd aan het hoofdstuk Vraag en Aanbod. Wij, als makers van JouwJoure, vonden het van toegevoegde waarde om het mogelijk te maken, om producten te veilen op onze website. Uiteraard zijn er andere veilingsites, maar daar moet je dan vaak commissie betalen en bij ons niet.

Vandaag om half vier zal de eerste veiling van start gaan. Het betreft een test om te zien of alle functionaliteiten naar behoren werken. Het product dat geveild gaat worden, is een..., maar dat moet u zelf maar zien. Het is overigens een spiksplinter nieuw product, wat aan de site JouwJoure is gedoneerd. Net als bij een veiling in een echt veilinghuis wint de hoogste bieder, mits de eventuele reserve is bereikt. De veilingmeester bepaalt de verhoging (in dit geval JouwJoure) van het bod en de veiling eindigt pas als de veilingtijd verstreken is.

Wij hopen dat u als bezoeker het initiatief omarmt en er veel plezier aan mag beleven. Heeft u nog vragen of opmerkingen, of heeft u iets wat geschikt is voor de veiling dan kunt u contact met ons opnemen via info@jouwjoure.nl.

Update: enkele kinderziektes eruit gehaald. Tweede veiling start om half 3 vanmiddag.

Update: enkele  kleine aanpassingen doorgevoerd. Derde veiling loopt tot en met 5 april!

Naar de veiling!


Team JouwJoure

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

Sipke 02-01-2012 16:17:04

Laat ik dan de eerste bieder zijn! Vind het een leuk idee! Misschien dat winkeliers eens in hun magazijn kunnen kijken???? Ben benieuwd of er meer veilingen volgen binnenkort.


User Avatar

coolgirl 05-01-2012 14:36:19

ik vind het ook een leuk idee. Gaan er alleen nieuwe producten geveild worden of kun je zelf ook een veiling starten met tweedehands producten.


User Avatar

coolgirl 16-01-2012 15:51:23

Hallo JouwJoure, ik heb nog geen antwoord gekregen om mijn vorige reactie. En komt er nog meer in de/een veiling?


User Avatar

JouwJoure 16-01-2012 23:11:53

Hallo coolgirl, Er komen zeker meer veilingen, er is al animo genoeg. De "kinderfouten" zijn er uit, en we zullen zeer binnenkort weer een veiling starten, sterker nog, meerdere veilingen tegelijk. En, wat ons betreft ook tweedehandszaken die je ter veiling aan kunt bieden. Je hoort snel van ons


User Avatar

fake-id 02-04-2012 14:30:42

Is het ook mogelijk dat je een reactie bij de veiling kunt zetten. En een uitleg zou ook handig zijn misschien.


User Avatar

jopie 28-10-2012 16:28:36

ik kan geen veiling starten, hoe zit dat?


User Avatar

JouwJoure 31-10-2012 11:16:30

@Jopie: deze is nog niet beschikbaar voor de gebruikers van de site. Er wordt aan gewerkt en zal spoedig beschikbaar zijn. Nog even geduld dus.