Site en forum werken samen JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Site en forum werken samen
Geplaatst: 16-11-2011 14:34

Het is al weer enige tijd geleden dat er een update van de website gemeld werd, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Veelal zijn de wijzigingen onzichtbaar en dus niet het vermelden waard. Deze wijziging is wel zichtbaar, dus komen we met een updatebericht.

Op de indexpagina is een blok met de laatste onderwerpen die zijn toegevoegd of een reactie hebben gekregen op het forum. De items in het blok bevatten de aanpasdatum/tijd van het bericht, het onderwerp en de auteur. Uiteraard is het onderwerp gelinkt naar het betreffende onderwerp op het forum. Het forum zelf is ook dusdanig aangepakt. Zo is er een portal voorgezet, waarop allerlei informatie te vinden is. Ook de indeling van het forum is aangepast.
Bovendien is er een eerste brug gemaakt tussen de website JouwJoure en het forum. Dit betekent dat nieuwe registraties op JouwJoure automatisch worden doorgevoerd op het forum (met dezelfde gegevens). Dit gebeurd ook wanneer je inlogt op JouwJoure, eenzelfde account wordt dan automatisch op het forum aangemaakt. Rest nog wel dat er hier en daar account moeten worden gesynchroniseerd, maar dat zal de toekomst wel uitwijzen.

Hoewel het forum een lange tijd plat gelegen heeft, zijn er toch weer (oud)leden die hier met enige regelmaat vragen posten, kennis delen, of gewoon lol komen trappen. Voor ieder is er wat wils.

Het forum is te bereiken via de link rechtsbovenin op de site van JouwJoure of klik hier.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.