Aanpassingen op JouwJoure JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

Aanpassingen op JouwJoure
Geplaatst: 25-08-2011 13:58

JOURE - Het team van JouwJoure heeft weer een aantal zichtbare wijzigingen doorgevoerd voor de bezoekers van de site. Aangezien het niet hele grote wijzigingen zijn, vermelden we deze in een enkel nieuwsbericht. Uiteraard worden er op reguliere basis wijzigingen doorgevoerd, want we staan niet stil. Maar vaak gaat het dan om de programmacode of content en we willen onze lezers hier niet mee vervelen.

Recreatie en Toerisme
Recreatie en Toerisme is een nieuw hoofdstuk op de website. Hoewel de pagina nog (lang) niet af is, maar dat is een website ook nooit, hebben we besloten om het onderdeel vast online te zetten. Het is de bedoeling om op deze pagina informatie te tonen over van alles wat met recreatie en toerisme te maken heeft. In eerste instantie worden agendapunten en nieuwsitems getoond die met die onderwerp te maken hebben, en vind u er bedrijven en instellingen die interessant zijn voor de toerist en recreant. Uiteraard zijn er vele andere zaken die hier een plekje verdienen, die we naar verloop van tijd trachten toe te voegen.

Het weer
We hebben besloten om het weer in de menubalk te zetten. De reden hiervoor is dat dit volgens onze statistieken vaak bezocht wordt, dus vonden we het tijd dat deze een prominente plek in menubalk moest krijgen.

De WIH- aanbieding
Op de nieuwspagina is een blok te zien van de WIH, te weten de WIH- aanbieding. In dit blok wordt een willekeurige aanbieding van een winkelier, die aangesloten is bij de WIH, getoond, als deze aanwezig is. De WIH is de winkeliersvereniging van Joure.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.