Twitter weer in de lucht JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Twitter weer in de lucht
Geplaatst: 10-08-2011 20:13

De twitterpagina van JouwJoure is inmiddels weer in de lucht. De hackers die de spamberichten middels messages naar onze volgers stuurden, kunnen onze dienst hiervoor niet langer gebruiken.

Overigens zijn vele accounts gehackt voor het versturen van spam en dit blijkt een lastig probleem. Hoe het account gehackt heeft kunnen worden, is niet bekend. Het lijkt een probleem bij twitter te zijn, hoewel het bedrijf dit uiteraard ontkent.

In ieder geval, onze excuses voor de spamberichten die onze volgers via de JouwJoure twitteraccount hebben ontvangen en hopelijk blijven we in de toekomst verschoond van deze praktijken. Mochten er problemen of oneigenlijke berichten door ons verstuurd worden, dan horen we dat natuurlijk graag. Dan kunnen we snel tot stappen overgaan om de overlast te beperken.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

JMeester 10-08-2011 22:39:45

By de measte akkounts is it sa dat de minsken fia in oar besmet akkount, faaks in freon(din), sa'n selde link krigen hat en dêrop klikt hat (yn de ferûnderstelling dat it in foto of soksawat wêze soe). Dêrnei freget de link om akkoart te gean mei dyn Twittergegevens en de measte minsken tinke dan "it sil wol in foto wêze dus ik klik akkoart" mar dêr sit 'm de fout. Dan joust it 'firus' dus folledige tagong ta dyn akkount en kin it alderhande berjochten ferstjoere. Oplossing: by 'settings' > 'aplikaasjes' de ferkearde aplikaasje opsykje en dizze fia de knop 'revoke access' gjin tagong mear jaan op dyn akkount. Dêrnei dyn wachtwurd feroarje en it probleem soe oerwêze moatte.