Twitter even uitgezet JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

Twitter even uitgezet
Geplaatst: 01-08-2011 17:42

Wij - jouwjoure - hebben inmiddels aardig wat volgers via Twitter.

En daar zijn we blij mee.

Waar we niet blij mee zijn is dat onze volgers lastig worden gevallen met berichten, gestuurd vanuit jouwjoure, die vervolgens verwijzen naar één of andere "vage" site. U zult begrijpen dat deze berichten echt niet door ons worden gestuurd, maar door iemand die het leuk vindt dit soort ongein uit te halen.

Vandaar dat we besloten hebben om ons Twitter-account tijdelijk even uit de lucht te halen. Facebook blijft gewoon nog actief.

Volgende week hopen we ons account weer in de lucht te hebben.

Excuses voor het ongemak

Team jouwjoure

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

JMeester 01-08-2011 23:01:10

By Twitter nei 'Settings' >> dan it tabblĂȘd 'Applications' en dan efkes sykje wat de ferkearde 'application' is dy't wol alle tagongsmooglikheden fia dizze side krijt. Dizze ferkearde application dan fia de link 'Revoke access' (wat 'tagong werroppe' betsjut) Ăștskeakelje sadat it net mear de frijheid hat om samar fia jim akkount berjochten te stjoeren. Tink dat dat alles is.


User Avatar

janjv 02-08-2011 08:55:58

En het wachtwoord aanpassen. Samen met Jochum's oplossing moet dat de truc doen. Maar volgens mij hebben jullie het hele account opgeheven?


User Avatar

JouwJoure 02-08-2011 12:14:40

We / ik heb inderdaad het account opgeheven. Ik zie nu, bedankt Jochum, dat er een andere oplossing mogelijk was. Helaas, dat wist ik niet. Onze technische specialist / programmeur is met vakantie, en het opheffen van het account leek me het snelst en zekerst. In ieder geval zullen we na dit weekend, want dan is hij weer terug, de hele zaak weer in orde brengen. Bedankt voor jullie tips.