Crash forum en revival JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

Crash forum en revival
Geplaatst: 08-07-2011 22:30

Het forum van jouwjoure.nl is gecrasht. Oplettende bezoekers van het forum hadden het wellicht begin van de week al gemerkt. Het forum dateert van voor JouwJoure en begon steeds meer kuren te vertonen. Uiteindelijk leidde dit tot een volledige crash afgelopen maandag. Het team van JouwJoure zat al langer na te denken wat ze met het forum aan moeten, maar hebben nog geen beslissing erover genomen. Het forum telt een dikke 200 leden, maar erg actief was het de laatste tijden niet meer. Daar kwam bij dat het plaatsen van berichten niet meer werkte en ook het registreren mankementen vertoonde.

De vele berichten op het forum, met daarbij het nostalgische karakter van deze berichten, heeft ons toch doen besluiten een herstelpoging uit te voeren. Dit is grotendeels gelukt. Gelukkig was de database nog voor 90% bruikbaar en met het nodige vliegwerk heeft onze programmeur de boel toch voor 100% kunnen redden en weer online te brengen. Of het forum blijft is nog onduidelijk, maar wie weet leeft de boel weer enigszins op. Lol is er in ieder geval wel te beleven.
 

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

fake-id 14-07-2011 15:52:32

Nou vind het leuk dat we er weer bij kunnen. Ik heb er altijd veel plezier aan beleeft. Dus hierbij roep ik één ieder op om te gaan deelnemen aan het forum. En dat geldt helemaal voor de OUDE leden. En ik heb al gezien dat er een aantal terug zijn. Naast serieuze zaken, wordt er ook genoeg gelachen. De eerste posten zijn er alweer. Jippie.....