Geslaagd TORnooi in café 't Hert JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Geslaagd TORnooi in café 't Hert
Geplaatst: 01-04-2007 00:07

JOURE - Jurjen Gulmans, eigenaar van café ''t Hert, is de verrassende winnaar geworden van het wederom bijzonder succesvolle Tien Over Rood toernooi. 40 biljarters namen deel aan dit inmiddels in Joure en omstreken bekende en gezellige toernooi.

Tien over rood, een kroegspelletje bij uitstek, staat altijd garant voor gezelligheid en spanning. Aangezien ook geluk een factor is, kan dus iedereen wel een spelletje Tien Over Rood winnen. Maar Jurjen bewees ook over de benodigde vaardigheden en een vechtersmentaliteit te beschikken. Vooraf werd hij niet echt tot de favorieten gerekend, maar gaandeweg het toernooi werd wel duidelijk dat de "vorm" er was.

In de voorronden en de halve finales kwam hij vanuit een bijna onmogelijk achterstand terug om tenslotte in de finale met duidelijk cijfers de trofee op te eisen. Tweede werd Sietse Talman en derde Simon Oenema. Het was weer een zeer geslaagd TORnooi, uitstekend georganiseerd met uitsluitend gezellige en sportieve deelnemers. Absoluut een aanrader voor diegene die nog nooit aan dit toernooi hebben meegedaan. Alleen moeten die wel weer een jaartje wachten.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties
User Avatar

fake-id 11-04-2007 12:15:01

Leuk dat de kroegbaas wint. Maar die had ook tijd genoeg om te oefenen :-)


User Avatar

mccallan 11-04-2007 18:11:22

Klopt, hij deed ook niet anders de laatste weken !!