Flevo Boys knikkert Sc Joure uit beker

Gewijzigd: 20-12-2019 11:41|© Foto: JouwJoure.nl

JOURE - Sc Joure is er niet in geslaagd om een ronde verder te komen in de noordelijke districtbeker. Titelverdediger Flevo Boys was dinsdagavond te sterk voor de Jousters. In de regen, op het kunstgrasveld bood het team van Dick Schuurman in het eerste bedrijf prima partij, maar keek het op slag van rust toch tegen een achterstand aan. De Jouster keeper schatte een hoge bal verkeerd in, die pardoes in de goal belandde.

In de tweede helft startte Sc Joure furieus, maar tot echt grote kansen leidde het niet. Een penalty werd nog geclaimd, maar niet gekregen. Een kleine twintig minuten voor het einde brak Flevo Boys het verzet van de Jousters met een tweede goal. Het werd uiteindelijk zelfs nog 0-4 en daarmee is het bekeravontuur ten einde.